Kanda kodža i Nebojša Uskoro

Godina: 2018
Žanr: Rock
Pakovanje: CD
699,00 din Besplatna dostava
Opis

Album  "Uskoro" beogradskog sastava "Kanda, kodža i Nebojša" sa koga je publika do sada imala prilike da čuje pesme “Misli dobro”, “Jamajka” i “Letnji dan” se pojavio.


Ovo je deveti studijski album po redu a koji je objavio Mascom.


Grupa Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) je osnovana 1990. godine u Beogradu. Ime benda je nastalo kada su tadašnji članovi čitajući neke stare prevode romana Dostojevskog, uzeli arhaizme Kanda (valjda), kodža (mnogo), dok ime Nebojša pripadalo nekom detetu koje je živelo u istom bloku kao i jedan od članova prve postave benda.


Diskografija:


Guarda Toma! (1996)
Igračka plačka (1998)
Become (2000)
Prekidi stvarnosti (2005)
Deveti život (2008)
Manifest (2011)
Volja za noć (2014)
Uživo! (2017)

Tracklist

CD 1:

1. Prekidi ponovo
2. Jamajka
3. Lakopolako
4. Horor u Bg
5. Misli dobro
6. Letnji dan
7. Tako volim da živim
8. Uradi sam sve
9. Čoek ker

Kanda kodža i Nebojša Uskoro

Kanda kodža i Nebojša - Uskoro
Godina: 2018
Žanr: Rock
Pakovanje: CD
699,00 din Besplatna dostava
Opis

Album  "Uskoro" beogradskog sastava "Kanda, kodža i Nebojša" sa koga je publika do sada imala prilike da čuje pesme “Misli dobro”, “Jamajka” i “Letnji dan” se pojavio.


Ovo je deveti studijski album po redu a koji je objavio Mascom.


Grupa Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) je osnovana 1990. godine u Beogradu. Ime benda je nastalo kada su tadašnji članovi čitajući neke stare prevode romana Dostojevskog, uzeli arhaizme Kanda (valjda), kodža (mnogo), dok ime Nebojša pripadalo nekom detetu koje je živelo u istom bloku kao i jedan od članova prve postave benda.


Diskografija:


Guarda Toma! (1996)
Igračka plačka (1998)
Become (2000)
Prekidi stvarnosti (2005)
Deveti život (2008)
Manifest (2011)
Volja za noć (2014)
Uživo! (2017)

Tracklist

CD 1:

1. Prekidi ponovo
2. Jamajka
3. Lakopolako
4. Horor u Bg
5. Misli dobro
6. Letnji dan
7. Tako volim da živim
8. Uradi sam sve
9. Čoek ker

Kanda kodža i Nebojša - ostala izdanja