Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako

Kanda kodža i Nebojša .

Preorder
Dostupno od: 21.12.2018.
Godina: 2018
Žanr: Rock
Pakovanje: CD
699,00 din
559,00 din
Ovaj artikl je u pretprodaji i možete ga poručiti.
Besplatna dostava
Opis

21.12.2018. očekujemo novi album beogradskog sastava "Kanda, kodža i Nebojša" sa koga je publika do sada imala prilike da čuje pesme “Misli dobro”, “Jamajka” i “Letnji dan”. Ovo je deveti studijski album po redu a koji će izdati za Mascom.


Grupa Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) je osnovana 1990. godine u Beogradu. Ime benda je nastalo kada su tadašnji članovi čitajući neke stare prevode romana Dostojevskog, uzeli arhaizme Kanda (valjda), kodža (mnogo), dok ime Nebojša pripadalo nekom detetu koje je živelo u istom bloku kao i jedan od članova prve postave benda.


Diskografija:


Guarda Toma! (1996)
Igračka plačka (1998)
Become (2000)
Prekidi stvarnosti (2005)
Deveti život (2008)
Manifest (2011)
Volja za noć (2014)
Uživo! (2017)

Kanda kodža i Nebojša .

Kanda kodža i Nebojša - .
Preorder
Dostupno od: 21.12.2018.
Godina: 2018
Žanr: Rock
Pakovanje: CD
699,00 din
559,00 din
Ovaj artikl je u pretprodaji i možete ga poručiti.
Besplatna dostava
Opis

21.12.2018. očekujemo novi album beogradskog sastava "Kanda, kodža i Nebojša" sa koga je publika do sada imala prilike da čuje pesme “Misli dobro”, “Jamajka” i “Letnji dan”. Ovo je deveti studijski album po redu a koji će izdati za Mascom.


Grupa Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) je osnovana 1990. godine u Beogradu. Ime benda je nastalo kada su tadašnji članovi čitajući neke stare prevode romana Dostojevskog, uzeli arhaizme Kanda (valjda), kodža (mnogo), dok ime Nebojša pripadalo nekom detetu koje je živelo u istom bloku kao i jedan od članova prve postave benda.


Diskografija:


Guarda Toma! (1996)
Igračka plačka (1998)
Become (2000)
Prekidi stvarnosti (2005)
Deveti život (2008)
Manifest (2011)
Volja za noć (2014)
Uživo! (2017)