Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
4. mart 2019.

Record Store Day, 13. aprila u Čumiću

Ceo svet će i ove godine obeležiti Svetski dan prodavnica ploča slaveći muziku, deleći tu vrstu zadovoljstva sa svim zaljubljenicima u melodiju, ritam i tekst.

Mascom je sa svojim prodajnim mestima –  MASCOMSTORE, Čumić kao i RECORDSTORE Delta i Ušće (prizemlje) – već duži niz godina zvanično Record Store Day prodajno mesto.  MASCOMSTORE u Čumiću će 13. aprila, tokom celog dana, biti mesto na kom ćemo, u saradnji sa prijateljima iz Parallela – Beogradskog festivala subkulture, organizovati žurku. Mascom je ovom prilikom dao poseban doprinos, te posebno za RSD izdaje albume grupa Disciplin A Kitschme i Elelktrični Orgazam.

„I Think I See Myself On CCTV“, „Heavy Bass Blues“ i „Refresh Your Senses. NOW!“ su albumi koje je Koja (u periodu od 1996. do 2001. godine) objavio sa engleskom postavom benda, tokom višegodišnjeg boravka u Londonu. Mascom će ovom prilikom objaviti dugo najavljivan album Električnog orgazma „Letim, sanjam dišem – Alternativna verzija“ na vinilu i CD-u. Reč  je o verzijama pesama sa ovog kultnog izdanja koje niko do sada nije čuo i ploči koja u ovoj varijanti predstavlja neprikosnoveni kolekcionarski izazov.

I dok je grupa Pearl Jam ambasador manifestacije Record Store Day na globalnom nivou, naši RSD ambasadori su članovi sastava Kanda, Kodža i Nebojša, vlasnici svog prvog vinila u diskografiji benda koji ćemo promovisati tom prilikom. Reč je o aktuelnom izdanju pod nazivom „Uskoro“.

Iz kataloga izdavačke kuće Warner, čiji je Mascom zastupnik za Srbiju i Crnu Goru, u ponudi će, po posebnim cenama i u ograničenom tiražu, biti specijalna RSD izdanja izvođača kao što su Fleetwood Mac, Ramones, Aretha Franklin, David Bowie, Madonna, Pink Floyd, Duran Duran, Air, The Streets, Prince... Sva izdanja tog dana ćete moći da nabavite na našim prodajnim mestima. Pored specijalnih izdanja spremamo za vas niz iznenađenja, popusta i akcija koje će biti “skrojene” specijalno za ovu priliku.

Dovoljno razloga da upišete u svoj raspored i izdvojite dan za muziku sa vinila, druženje i koncerte u MASCOMESTORE-u u Čumiću 13. aprila. Više informacija uskoro.

Ostale vesti

Sve vesti