Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
26. jul 2017.

Promocija albuma "Opet."

Na promociji povodom izlaska albuma na duplom vinilu “Opet.” benda „Disciplin A Kitschme“, svi obožavaoci fank-rok zvuka imali su priliku da se druže sa beogradskim članovima grupe (Manja, Vul i Koja) i da javno preslušaju album u Mascom Store u Čumićevom sokačetu.

Izlaskom vinilnog izdanja, album „Opet.“ je dostupan na svim nosačima zvuka (kao CD, vinil i kao digitalni album za streaming i download).


“Dugo se čekalo na vinilno izdanje ovog albuma, tako da sam se, kad se konačno to i dogodilo, osetio poput Đepeta u trenutku finalizacije Pinokia. Raspored pesama je prilagođen limitiranom trajanju vinil strana, napravljena su neka pretumbavanja, pa je zanimljivo čuti album i u tom obliku. Takođe je fino kad CD image postane duplo veći, a dodatno sam se obradovao unutrašnjim crnim papirnim kesama u kojima su ploče, to je nešto čega ranije nije bilo u vinilnim jugoslovenskim izdanjima. Zvuk je topliji i prirodniji, verujem da će slušaoci primetiti novu dimenziju pri slušanju albuma." - kaže Koja, frotmen grupe Disciplin A Kitschme.

 

Ostale vesti

Sve vesti