Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
4. Aug 2017.

Povratak Lore Palmer!

Twin Peaks

Omiljena serija čiji smo nastavak čekali 25 godina vratila se na male ekrane

Svet je opet uhvatila Tvin Piks groznica jer je Dejvid Linč rešio da još jednom zadiriguje rediteljskom palicom i snimi  treću sezonu kultne serije koja je pomerila sve granice TV produkcije.

Tvin Piks  nas ponovo vodi u svoj magično-lucidni svet u kome se prepliću san i java, stvarnost i fikcija. Serija se vraća u gotovo punom sastavu, što je izuzetno zanimljivo obzirom na veliku vremensku distancu od poslednjeg emitovanja.

Kao što se generacije gledalaca sećaju, atmosferu ove kultne serije u velikoj meri  je obojila i muzika kompozitora Anđela Badalamentija, izdanja „Music From Twin Peaks“ i Twin Peaks – „Fire Walk With Me“ čine nerazdvojivi deo ove umetničke celine. Njegova „Laurina tema“ je osvojila Gremi nagradu 1991.godine i postala kultna stvar, gotovo koliko i crvena soba i portret Laure Palmer sa matrurske večeri.

Badalamenti nastavlja da potpisuje saundtrek legendarne serije, ovoga puta sa gostima, među kojima su sint bend Chromatics, Nine Inch Nails i mnogi drugi.  Dva nova izdanja, Twin Peaks (Music From the Limited Event Series) and Twin Peaks (Limited Event Series Original Soundtrack) izlaze 8.septembra i sadržaće muziku treće sezone serije.  Svu muziku iz kultne serije, staru i novu, možete naći u Mascom Store, Čumićevo sokače, lok. 38. ili na našem sajtu.

Ostale vesti

Sve vesti