Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
11. septembar 2018.

Posle osam godina ZAZ ima novu pesmu!

Pre osam godina ceo svet je zviždukao ( a oni koji znaju francuski i pevali) njenu pesmu „Je Veux“, a francuska pevačica broj jedan, ZAZ najavila je svoj novi album, „Effet Mirror“ ( „Efekat ogledala“). Album je čista eklektika: elementi šansona, južnoameričkih gitara, popa, salse i roka je album kojim mlada pevačica želi da napravi skicu svog “muzičkog testamenta”.

Album najavljuje singl “Qué vendra”, koju je ZAZ otpevala na francuskom i španskom, i koji govori o prihvatanju stvari koje nam se dešavaju, bez žaljenja. „Za mene je ova pesma kao šetnja po stazi života. I samo njeno ime oslikava poslednjih osam godina koje sam provela ’na putu’, na turnejama širom sveta , ljude koje sam srela i stvari koje sam naučila“, priča ZAZ.

Ona se nada da će slušaoci uspeti da se „pronađu“ na njenom albumu „Effet Miroir“ – snimljenom u Parizu, Briselu i Montrealu. „Prihvatanje svih naših mana i vrlina, i naših paradoksa, je način da pomirimo polaritete našeg bića. Album je svojevrsna ilustracija nekoliko žanrova i ima različita lica – baš kao što i ljudi koje je tokom godina na turneji sretala i viđala u prvim redovima koncerata.

Isabelle Geffroy, kako glasi njeno pravo ime, upoređivali su sa Edith Piaf i Ellom Fitzgerald a njen specifičan glas su obožavali širom sveta, od Južne Amerike do Japana. Već na početku karijere „ubola“ je hit koji je osvojio brojne nagrade, uključujući francuski i nemački Grammy; održala je više od 500 koncerata širom sveta pred ukupno milion ljudi, dokazavši još jednom da muzika ne poznaje granice.

Ostale vesti

Sve vesti