11. septembar 2019.

PetarZ vas poziva na druženje

Iskoristite sunčane dane na adekvatan način - za druženje sa vašim omiljenim izvođačima ispred prodavnice MASCOMSTORE, Čumić. Nakon radnog vremena, pridružite nam se u kreativnom prostoru Čumićevog sokačeta.

Nakon radnog vremena, pridružite nam se u kreativnom prostoru Čumićevog sokačeta. Nastavljamo sa serijalom susreta sa muzičarima i predstavljanjem aktuelnih izdanja.
 
Mascom i PetarZ pozivaju vas na matine druženje!
Četvrtak 12. septembar od 17h, MASCOMSTORE u Čumiću

 
Naš perspektivni multiinstrumentalista Petar Zorkić – PetarZ tokom leta promoviše svoj aktuelni album “Riddlephore”. Reč je o umetniku koji u svom muzičkom izrazu kombinuje rok, fank, soul i bluz, ali i rege i disko. Na nedavno završenom Exit festivalu Petar je demonstrirao svoje muzičarsko umeće, ali i spretnost da osvaja velike bine, poput Exitovog Main Stagea.

 „Nakon otvaranja ovogodišnjeg Exita autorskom himnom koju sam jednim delom komponovao i nakon mnogih drugih kolaboracija, studijskih izdanja i nastupa, sa zadovoljstvom mogu da kažem da je moj album ugledao svetlost dana. Vredno radim u studiju sa mojom dragom ekipom, spremam nastupe, a bogami i nove pesme koje će tek doći. Muzika je nešto što čini da treperimo.

PetarZ do sada je objavio nekoliko singlova: „Bamboo Soup“, „Come With Me“, "Otiš'o sam do đavola", „Rhythm to My Life" i „Aha-ha“ a publika uskoro može da očekuje i potpuno novi video spot. Album “Riddlephore” PetarZ će sa svojim bendom predstaviti 4. oktobra na Jazztronic festivalu u Vršcu.

Ostale vesti

Sve vesti