20. novembar 2020.

Novo izdanje etikete Honey Money Gang

Poslednjih deset godina ekipa Knin Rap, sastavljena od pet članova, neguje hip-hop kulturu u svojoj sredini i postiže odlične rezultate.

 

Ekipa je snimila jspotove sa zagrebačkim reperom Stokom i Targetom iz čuvenog hrvatskog sastava Tram 11, bili su predizvođači na koncertima Eda Majke i benda Elemental.

Samostalno su objavili nekoliko singlova a o Knin Rap ekipi je napravljen dokumentarac „Tako mi to radimo“, koji je prikazivan na mnogim uvaženim filmskim festivalima (Caribbean Film Festival, Kinoduel International Festival, Jahorina Film Festival).

Trenutno najaktivniji članovi su Opty (Toni Didak) i Sbeatz (Slaven Antić). Zajedno su tokom prošlog leta uradili singl „Beton“.

Pesma govori o tome da se danas svi počinju baviti repom, uglavnom iz hira. „Beton“ u pesmi simbolizuje iskrenost i ljubav prema muzici u našim srcima. Repom se bavimo iz čiste ljubavi i iz surove emocije. Video spot predstavlja jedan naš uobičajeni dan, kad se ekipa skupi. Raspalimo roštilj i snimamo spot. U jednom danu smo napravili vrhunski posao, uskoro očekujte još novih pesama!“, izjavio je Opty.

Zajednički singl „Beton“, koji potpisuju Opty & Sbeatz, od danas je dostupan na svim relevantnim striming servisima.

Premijera atraktivnog video spota za pomenutu pesmu zakazana je na YouTube kanalu Honey Money Gang lejbla za večeras (20. novembar) u 18 časova.

Podsećamo vas da su YouTube super stikeri i super chat dostupni i u Srbiji. To znači da ste u mogućnosti da pošaljete super stiker ili koristite super chat. Na taj način podržavate rad Honey Money Gang ekipe i njenih izvođača.

 

Ostale vesti

Sve vesti