9. Oct 2020.

Novi video singl grupe Kanda, Kodža i Nebojša

Sa posebnom radošću vas obaveštavamo da će se uskoro u prodaji naći drugi tiraž albuma „Popis“ grupe Kanda, Kodža i Nebojša na vinilu.

 

Album „Popis“ je svojevrsni best of, koji predstavlja koncertni opus benda sa pesmama koje su prearanžirane i prilagođene aktuelnom zvuku benda. Ovim izdanjem grupa Kanda, Kodža i Nebojša obeležava trideset godina postojanja a proces nastanka albuma „Popis“ zabeležen je dokumentarističkim videom.

Do sada objavljeni video spotovi za pesme: „Tajne letenja“, „Najsvetliji dan“ i „Šafl“, u novim verzijama, upravo prenose deo atmosfere koja je trajala tokom snimanja albuma „Popis“.

I u slučaju novog video singla za poznatu pesmu „Mediteran“, rediteljka Đurđica Vali Gajić je dokumentarističke kadrove iz studija kombinovala sa naknadno snimljenim i atraktivnim kadrovima.

Novi video snimak osvežavajuće je sećanje na album „Igračka plačka“, sa kog pesma u originalnoj verziji dolazi, kao i odličan predstavnik trenutne sviračke i interpretatorske superiornosti benda Kanda, Kodža i Nebojša koja je zabeležena na aktuelnom albumu „Popis“.

Premijera video spota za pesmu „Mediteran (Verzija 2020)“ zakazana je za danas (petak, 9.oktobar) u 18h na Mascomovom YouTube kanalu. Za tu priliku biće otvoren super chat a kupovinom posebnih stikera tokom premijere pomažete rad benda.

 

Ostale vesti

Sve vesti