21. jun 2024.

Novi lejbl Warner Music Balkans objavljuje prvi hit

Warner Music pokreće lejbl koji će biti posvećen regionalnim talentima. Usmerenje etikete Warner Music Balkans biće odabir atraktivnih artista koji će u najboljem, svojom muzikom i umetnošću, predstavljati savremeni pop izraz prateći globalne mejstrim trendove.

Prvo izdanje pod okriljem lejbla Warner Music Balkans je nova pesma Sergeja Pajića. U singlu „Rio Rio“ gostuje Edita, jedna od najpoznatijih pop pevačica trenutka. Pesma odiše letnjom atmosferom, karipskim i latino ritmovima. Ova emotivna, ljubavna pesma govori o neobuzdanoj strasti i uzavrelim emocijama. Video spot za „Rio Rio“ snimljen je na crnogorskom primorju. Prelepi kadrovi mora i zalaska sunca upotpunjuju ovaj letnji ugođaj.  

Sergej Pajić je jedan od ekskluzivaca naše kuće i Warner Music ogranka za Jugoistočnu Evropu sa kojim imamo višegodišnju, uspešnu saradnju.

„Edita i ja već dugo imamo spremnu ovu pesmu ali nikako nismo nalazili vremena da se posvetimo njenoj realizaciji. To se ipak desilo u pravom trenutku pa je pesma prvo izdanje za etiketu Warner Music Balkans. Veoma sam srećan i ponosan što će pesma biti objavljena uz snažnu podršku lejbla. Mislim da pesma ima potencijal velikog hita i da će nadmašiti uspeh mog prethodnog singla „Day Day“,“ izjavio je ovaj mladi artist.

Singl „Rio Rio“, Sergeja Pajića i Edite, dostupan je na svim striming servisima od 21. juna a video možete pogledati na platformi YouTube, na profilu Warner Music Balkans.

Ostale vesti

Sve vesti