Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
25. april 2019.

Novi izvođač pod okriljem Mascoma

Neverovatan kantautorski talenat i YouTube favorit, Ivan Jegdić, novi je Mascomov potpisnik. Eskalacija novokomponovanog trap zvuka – koji je u Srbiji nastrano ukršten sa folkom – biva, sporadično, presečena muzikom osvešćenih mladih autora. Oni u svom stvaralaštvu postavljaju granice koje ne prelaze; njihov izraz je izuzetno komunikativan, jasan i čist.

Takav je Ivan Jegdić, stidljiv i neposredan. Zbog toga, ali pre svega zbog karakterističnog vokala, njegova muzika postala je prepoznatljiva i veoma tražena.

Ivan Jegdić, mladi beogradski autor, svoju muzičku karijeru započinje skromno, dobijajući licencu za nastupe u Knez Mihailovoj ulici i pevajući svoje omiljene numere uz gitaru. Ovaj mladoliki "lik iz Kneza" je svojim upečatljivim glasom lako osvajao srca prolaznika. Pored opojnog vokala, ono šta je zapravo začelo njegovu malu fan bazu i počelo da je širi izuzetnom brzinom zapravo su njegove pesme. Ivan se muzički ne može definisati kao pop, rok ili trap izvođač. Njegovo stvaralaštvo vrlo lako pretače epske motive tekstova u savremene bitove, uz gitaru i opojan glas. Pesme je delio sa fanovima preko svog YouTube kanala, a vremenom je na njegovom kanalu osvanuo i "Bolji čovek". Verovatno ni sam nije bio svestan da će, za samo nekoliko meseci, doći do skoro 200 hiljada pregleda i 4 hiljade pretplatnika na kanalu. Sa pesmom "Bolji čovek" skromno i tiho ušao je u srca svih onih koji su je (nekako) otkrili i čuli.

Ubeđeni smo da će vas glas, temperament, Ivanov senzibilitet i evidentan kvalitet, pridobiti i zauvek vezati za tog momka koji je pokupio najbolje od nove sevdalinke, američkog trapa, neo soula, pa sve do indi roka i ambijentalne elektronike.

Ivan Jegdić potpisuje za Mascom

Ostale vesti

Sve vesti