Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
14. decembar 2018.

Novi CD grupe IrieFM konačno u prodaji

Mascom sa ponosom predstavlja novi album „Putevi“ grupe IrieFm koji je od danas dostupan u svim našim radnjama RECORDSTORE Ušće, Delta City, MASCOMSTORE u Čumiću, kao i u bolje snabdevenim radnjama.

Takođe, album je dostupan na digitalnim servisima

Deezer: https://goo.gl/Agv9qQ

Google Play: https://goo.gl/vJfzfo

Spotify: https://goo.gl/7ajwp1

iTunes: https://goo.gl/x42XZB

Amazon: https://goo.gl/U9qYYH

Naravno, dostupan je za poručivanje i putem našeg sajta, a dostava je besplatna.

Vukašin Marković, frontmen ovog sastava, pozicionirao se kao vrhunski, talentovani muzičar, autor, producent čiji dosadašnji rad odiše eklektičnošću srodnih svetskih izvođača. Njegov prefinjeni osećaj za doziranje regea, elektronike, sintetičkog diska, neo/trap R&B-ja učinilo je, do sada objavljene singlove, ultimativnim pop proizvodom, retko viđenim na srpskom tržištu.

Od numera „Kliziš“, preko „Puteva“, do aktuelnog singla „Što ti telo pulsira“ IrieFM, pojavom i stilom, brišu žanrovske granice, uspostavljajući sopstveni -  globalno jedinstveni izraz. Interesovanje za irieFM kulminirao je nedavno održanim, rasprodatim koncertom u beogradskom Domu omladine.

Album „Putevi“ je konačno pred vama i upotpuniće sliku koju o vom bendu imate, u svakom slučaju ubeđeni smo da će istu uproširiti novim pesmama koje će vas redom osvojiti. Predstojeći praznici biće u znaku „Puteva“, a 2019. „irieFM Super Nova“!

Ostale vesti

Sve vesti