Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
15. Maj 2018.

Nova prodavnica ploča u TC Delta City

U petak 18. maja, u prizemlju TC Delta City-ja na Novom Beogradu, počela je sa radom prodavnica ploča koju su partnerski otvorile dve najveće muzičke kuće, Mascom Records i Metropolis Music.

U našoj ponudi se, osim aktuelnih albuma domaćih autora, nalazi i najbolje iz ponude dva najveća svetska izdavača – Warner Music i Universal Music.

Centralni deo ponude u novoj prodavnici ponosno zauzimaju ploče raznovrsnih žanrova, domaćih i stranih autora, a poseban akcenat je dat luksuznim i kolekcionarskim CD izdanjima koja će zadovoljiti i najistančaniji ukus muzičkih sladokusaca.

Za one koji nisu sačuvali svoj gramofon iz detinjstva ili studentskih dana kako bi ga sada izvukli iz prašine i ponovo uživali u magičnom zvuku ploča, u novoj prodavnici ploča u Delta City-ju za pristupačnu cenu naći će i nove modele gramofona poput čuvenog brenda Crosley, kao i švajcarskog brenda Lenco.

U cilju pružanja jedinstvene ponude na tržištu, Mascom prodavnica ploča u Delta City-ju će nastaviti praksu programa lojalnosti i u ovom prodajnom mestu, te će verni kupci moći da uživaju u pogodnostima Mascom kluba.

Radno vreme: 10h – 22h

Kontakt: 065/2227791

Ostale vesti

Sve vesti