Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
14. novembar 2017.

Nova pesma sa kompilacije „Ubice“

Ognjen Kostić Struka, koji uskoro slavi svoje „punoletstvo“ u vrhu domaće hip-hop muzike, u saradnji sa Mascom Recordsom, priprema hip hop i rep kompilaciju "Ubice" koja će obradovati sve ljubitelje ovog žanra. Na kompilaciji će se naći najbolji mladi reperi sa domaće scene a prvi singl, „Let“ niške rep grupe IRS  objavljen je u junu ove godine.

Ognjen Kostic Struka

Sada je red došao na momka koji „brani boje“ severa Srbije, jednog od originatora novosadskog zvuka koji nastupa pod imenom Ri. „Ri je jedan od tehnički i lirički najsuperiornijih artista na domaćoj sceni koji se oduvek izdvajao svojom originalnošću, ali smatram da za to nikada nije dobio adekvatno priznanje zbog muzičke needukovanosti hip hop publike u Srbiji. Kao meni omiljeni MC sa ovih prostora morao je biti uvršten u selekciju za ovo izdanje a publika će tek čuti najbolje od njega“ kaže Struka.

Pesmu „Nije mi u planu“ 

 

***U diskografskom smislu, novi srpski rep vuče korene iz izdavačke kuće „Automatik“ koja je osnovala rep podetiketu „Tilt“. Kompilacijom „Ubice“ , koja će se u prodaji naći u prvoj polovini naredne godine, „Mascom“ nastavlja tradiciju „Tilt“-a koja je svojevremeno okupljala najznačajnije srpske rep sastave***

Ostale vesti

Sve vesti