Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
3. jun 2019.

Neodoljiva ponuda za sve muzičke sladokusce

Sa idejom da podelimo radost užitka u muzici, želimo da vas obradujemo specijalnom ponudom! Učinićemo dostupnijim naša najtraženija izdanja! Ona će, napokon, postati deo vaše muzičke kolekcije i učiniti je potpunijom i izuzetnijom.

Verovali ili ne, imamo nekoliko primamljivih opcija za popuste koje jednostavno i lako možete ostvariti.

Prva se odnosi na korisnike naše onlajn prodavnice. Jednostavnom prijavom na naš news letter dobijate kupon koji će stići na vaš e-mail. Njegovom aktivacijom ostvarujete popust od 10% na vašu sledeću kupovinu. Popust se odnosi na celokupan asortiman na sajtu osim naslova čije su cene već snižene. Takođe, u našoj onlajn prodavnici u toku je akcijska prodaja knjiga koje su na popustu do 50%!

MASCOMSTORE u Čumiću svojom ponudom predstavlja najveći kolekcionarski izazov! U njoj možete pronaći „Record Store Day“ i „Black Friday“ izdanja na popustu od 20%  kao i veliki broj naslova sa popustom do 30% (dok traju zalihe).

U sklopu ove ponude, skrećemo vam pažnju na popuste u našim radnjama RECORDSTORE u Ušću i Delti. Tamo priređujemo akciju „Ponuda nedelje“ u okviru koje ćemo vam, svakih sedam dana, predstaviti naš izbor od pedeset naslova sa popustom od 10%.

Ovim, priznaćete izuzetnim i izazovnim sniženjima, dodajemo aktuelnu akcijsku ponudu u okviru koje je, svakodnevno, na raspolaganju preko pedeset naslova na CD-u po impresivnoj ceni od 100,00 dinara.

Na vama je da se za početak jednostavno prijavite na naš news letter i započnete muzičku internet kupovinu iz snova, dok vas u našim radnjama očekuje pregršt primamljivih iznenađenja.

Pomama u najavi!

Dobrodošli na mascom.rs i u naše radnje MASCOMSTORE, Čumić; RECORDSTORE Ušće i Delta.

Ostale vesti

Sve vesti