Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
13. mart 2018.

Muzički spektakl u Los Anđelesu

Na ovogodišnjoj dodeli iHeartRadio Music Awards nagradu za najboljeg novog izvođača dobila je kontroverzna Cardi B, koja je svojim nastupom i otvorila ceremoniju dodele, još jednom ne propustivši priliku da se „zahvali svojim hejterima“, što je već postala njena tradicija.

Jedan od događaja koji muzička industrija al ii publika širom sveta svake godine iščekuje ( pre svega zbog spektakla koji izvođači uglavnom prirede) je iHeartRadio Music Awards, koji radijski i striming servis gigant „iHeart“ organizuje u Los Anđelesu.

Ove godine nagrade su bile „ravnomerno raspoređene“ na neka od najpopularnijih imena svetske muzičke scene. Očekivano, nagradu za pesmu godine osvojio je Ed Sheeran za „Shape of You“, koji je dobio i nagradu za izvođača godine ( i koji će, ako nastavi ovako, morati da kupi veću vitrinu za nagradu). Najbolji novi izvođač je kontroverzna Cardi B, koja je svojim nastupom i otvorila ceremoniju dodele, još jednom ne propustivši priliku da se „zahvali svojim hejterima“, što je već postala njena tradicija. Možda baš zahvaljujući njima dobila je i nagradu za najboljeg novog hip-hop izvođača.  

Najboljom saradnjom proglašena je i jedna od najslušanijih pesama u protekloj godini, „Something Just Like This“, bendova The Chainsmokers i Coldplay. Portugal.The Man. je dobio nagradu za najbolju alternativnu rok pesmu za „Feel It Still“,  dok je Bruno Mars takođe otišao „punih ruku“, sa dve nagrade: za R&B izvođača i pesmu, "That's What I Like".

Možda najveću pažnju – pored svih zvučnih imena – privukao je nastup Charlie Putha, mlade zvezde koja je sa samo par pesama ( doduše mega hitova poput „Attention“ i „How Long“) osvojila svet a poslednjih meseci je, donekle, u medijskoj ilegali, pred dugoočekivani izlazak debi albuma „Voicenotes“. 

Ostale vesti

Sve vesti