Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
13. novembar 2017.

MTV EMA nagrade Edu Širanu, Dua Lipi, Dejvidu Geti...

Sinoć je u londonskoj „Vembli Areni“ održana dodela „MTV EMA“ nagrada, uz prisustvo desetina muzičkih zvezda koje su dominirale kako crvenim tepihom tako i binom. U dvostrukoj ulozi našla se, trenutno jedna od najaktuelnijih pevačica na svetskoj sceni, Rita Ora: ona je bila „domaćica večeri“ a nastupila je i sa dva hita: „Your song“ i „Anywhere“. Ne samo da je ponovo oduševila glasom i pevanjem uživo već i koncepcijom nastupa; njene plesačice su bile bile prava vizuelna atrakcija, što je posebno došlo do izražaja na samom kraju kada su, iz ptičije perspektive, izgledale poput pokretne „vrteške boja“.

Nagrada za najboljeg novog izvođača otišla je – sasvim zasluženo – mladoj zvezdi Dua Lipi, koja je poput tornada zauzela prva mesta na svim svetskim top listama. „Best Live“ osvojio je Ed Širan koji je, nakon godinu dana pauziranja od muzike, 2017. definitivno učinio svojom godinom a njegov hit „Shape of You“ oborio je sve rekorde u Velikoj Britaniji gde je na prvom mestu već 33 nedelje. Grupa „Coldplay“ osvojila je nagradu za „Best Rock“, čime su još jednom potvrdili svoje mesto u istoriji modernog rokenrola.

DJ superstar Dejvid Geta osvojio je nagradu u kategoriji „Best Electronic“ a to je „zapečatio“ nastupom uživo sa Čarli XCX i Frenč Montanom i izvođenjem nove pesme „Dirty Sexy Money“.

David Guetta - MTV EMA

Definitivni pobednik večeri bio je Šon Mendez, koji je kući poneo čak četiri statue dok je Tejlor Svift (iako je bila nominovana u četiri kategorije i čak se spekulisalo da će nastupiti kao  gost iznenađenja) ostala praznih ruku. 

Ostale vesti

Sve vesti