8. jul 2021.

Mascomovi izvođači na Exitu

Na otvaranju Exita, na glavnoj bini, nastupa grupa Nemi pesnik a narednih dana sviraće Ivan Jegdić sa bendom.

(Autor fotografije: Andrija Radojević)

 

Posle godinu dana pauze Exit će ove godine na spektakularan način obeležiti dvadeset godina postojanja.

Tradicionalno, prvog produženog vikenda u julu, u Novom Sadu se okuplja ne samo publika iz regiona već iz čitavog sveta. Shodno novonastaloj situaciji, važno je reći da je prisustvo na festivalu omogućeno svima koji imaju „Zeleni karton“ ili negativan PCR test a takozvano brzo testiranje, pre odlaska na Petrovaradinsku tvrđavu, možete obaviti besplatno u prostorijama Novosadskog sajma.

Od internacionalnih zvezda skrećemo vam pažnju na zvaničnog No.1 DJ-a – Davida Guettu kao i nastup Robina Schulza trenutno najatraktivnijeg nemačkog elektro umetnika, disk džokeja i producenta.

Obratite pažnju na prvi veliki nastup novosadskog sastava Nemi pesnik koji će svirati na otvaranju Exita i to na glavnoj bini 8. jula. Njihova pesma „Koliko si luda“ je ponela titulu „Hita godine 2020“ Radio Beograda 202 a debitanski album „Slobodna volja“ će digitalno biti objavljen 9. jula.

„Nastup na glavnoj bini Exita shvatamo kao potvrdu da radimo sve kako treba. Nadamo se da ćemo tako i nastaviti, te da je pred nama još mnogo nastupa na ovoj legendarnoj sceni,“ izjavili su članovi benda Nemi pesnik.

Kantautor Ivan Jegdić sa bendom nastupiće na Exitu u petak 9. jula i to na Fussion bini. Tom prilikom Ivan će promovisati svoj prvi album „Neka čuju me“ na kom se nalaze singlovi: „Bolji čovek“, „Kazaljke“, „Osam dana“, „Kaligula“, „Čežnja“.

„Prelepo je ponovo zasvirati uživo pred publikom nakon duge pauze, a još lepše je ukoliko se to dešava na Exit festivalu. Jedva čekam da se popnem na stejdž, spremio sam i izvođenje nekih pesama koje do sada nikada nisam svirao – ako neki festival to zaslužuje, onda je to Exit,“ kazao je Ivan Jegdić.


Exit festival traje do 11. jula.

 

 

Ostale vesti

Sve vesti