Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
11. februar 2019.

Mascom i Play Radio vode vas na koncert grupe Twenty One Pilots u Beču

Najuspešniju kombinaciju alternativnog hip-hopa, roka, elektro roka i elektro repa u poslednjih deset godina, prezentuje duo Twenty One Pilots.

Oformljen kao trio 2009. godine, bend danas čine Tyler Joseph (reper, muzičar i producent) i Josh Dun (bubnjar). Twenty One Pilots je globalno najtraženiji sastav, čiji eksplozivni nastupi nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Bend dolazi iz Amerike, do sada su objavili pet albuma a njihova popularnsost vrtoglavo je narasla nakon izlaska ploče „Vessel“ iz 2013. Naredni album „Blurryface“ (2015.) doneo je ultimativne hitove kao što su „Stressed Out“ i „Ride“. Već tada je bilo jasno da je u pitanju ozbiljno angažovan i svirački furiozan sastav. Upravo im je singl „Streeed Out“ doneo Grammy nagradu u kategoriji „Najbolje izvođenje pop dua ili grupe“.

Aktuelni album „Tranch“ je esencialno izdanje koje svojom teskobnom, apokalitičnom atmosferom ozbiljno upozorava. Sa druge strane, Twenty One Pilots neguju emociju i srčanost koju njohova publika najviše voli. To potvrđuje ogroman uspeh aktuelnog singla „Chroline“.

Ukoliko ste i vi deo ove višemilionske fan baze, požurite i uzmite učešće u specijalnoj nagradnoj igri koju organizuju Mascom i Play Radio. Slušajte radio svaki dan od 10 do 14h i od Nataše saznajte prvi kako možete osvojiti putovanje u Beč na koncert grupe Twenty One Pilots, 17. februara.

Ostale vesti

Sve vesti