19. avgust 2022.

Madonna – „Finally Enough Love“

Madonna je sa fanovima podelila deo svog skrivenog muzičkog blaga.

(Autor fotografije: Mert And Marcus)

 

Kompilacija „Finally Enough Love“ dolazi u trenutku kada se Madonnin katalog u velikom stilu vraća na striming servise i kada mlada publika upoznaje impresivnu karijeru jedne od najuticajnijih pop umetnica dvadesetoga ali i dvadeset prvog veka.

Izdanje (CD i/ili dupli vinil)  je sastavljeno od šesnaest klupskih remiksa najpoznatijih Madonninih singlova. Reč je o verzijama koje su svojevremeno bile objavljene u ograničenom tiražu ili do sada nisu nikada bile dostupne široj javnosti. Produžena verzija kompilacije, pod nazivom „Finally Enough Love: 50 Number Ones“, sadrži čak pedeset remiksa - pedeset Madonninih najvećih hitova.

Na ovom izuzetno zahtevnom poduhvatu u muzičkom izdavaštvu, nalaze se remiksi koji su dospeli na vrh Billboardove klupske liste a Madonna je jedini artist kome je to pošlo za rukom u navedemom broju. Selekciju pesama pravila je lično a projekat su partnerski osmislili Madonna i timovi Warner Music grupe.

MASCOMSTORE vam u pretprodaji omogućava da jednu od dve ponuđene verzije ovog izdanja poručite po 20% nižoj ceni i prvi dobijete na kućnu adresu!

Izdanja su dostupna na svim striming servisima.

Ostale vesti

Sve vesti