20. Maj 2022.

Leto u znaku Jasona Derula

Jasnon Derulo je za ovo leto spremio još jedan pravi plesni hit. U singlu „Slidin’ “ gostuje Kodak Black a produkciju, između ostalih, potpisuje i Jason.

 

Jedan od najuticajnijih muzičara na društvenim mrežama je svakako Jason Derulo. Među prvih pet najpraćenijih muških izvođača na platformi TikTok i među prvih petnaest najposećenijih profila na svetu Jason Derulo je zaslužio epitet „Kralja TikToka“ i „Digitalnog gurua“ kako ga mahom mediji u Americi nazivaju.

Njegovi uspesi u Srbiji takođe nisu zanemarljivi. Svaki od singlova postao je radijski hit i beležio je odlične rezultate na striming servisima.

Jasnon Derulo je za ovo leto spremio još jedan pravi plesni hit. U singlu „Slidin’ “ gostuje Kodak Black a produkciju, između ostalih, potpisuje i Jason. Sada je već izvesno da će Derulo tokom ove godine objaviti svoj peti studijski album za lejbl Atlantic Records. To izdanje su do sada najavili veoma uspešni singlovi koji su (zajedno) sakupilo preko impresivnih 500 miliona pregleda na platformi YouTube.

 

Ostale vesti

Sve vesti