30. septembar 2020.

Konkurs „EKV: TVOJA PESMA“ od 1. oktobra!

Slaveći stvaralaštvo legendarne grupe Ekatarina Velika, kompanije Mascom i Tin Drum Music pokreću konkurs „EKV: TVOJA PESMA“. Pozivaju se svi izvođači, koji u svom radu prepoznaju uticaje i bliskost sa rukopisom grupe Ekatarina Velika, da se prijave i svoje radove pošalju od četvrtka, 1. oktobra 2020. godine.

 

Cilj konkursa je nastavljanje najlepše stvaralačke tradicije na tragu kreativnosti i umetničkog potencijala, kakav je imao upravo EKV kao jedna od najvećih jugoslovenskih rok grupa, velikim zalaganjem svih svojih članova.  

Muzički konkurs odvijaće se u nekoliko faza, a prijavljivanje je omogućeno jednostavnim popunjavanjem formulara. Sve što je potrebno jeste da autori snime izbedbu svoje autorske pesme i dostave potrebne informacije o sebi i priloženom delu. Svaki učesnik može da se prijavi za učešće na konkursu samo jednom.

U odabiru pobednika i ostala četiri učesnika (odnosno dobitnika tzv. utešnih nagrada), glavnu ulogu u finalnom izboru igra generalno i utisak koji na organizatora konkursa ostavi poslati material. Nakon prikupljenih prijava učesnika, organizatori konkursa će na osnovu svog višedecenijskog iskustva u muzikom izdavaštvu doneti odluku o pobedniku i dobitnicima utešnih nagrada.

Pobednik konkursa dobija mogućnost da snimi kompletan album u studiju, dok će naredna četiri izabrana dobitnika biti u prilici da snime singl u profesionalnom studiju.

Detaljne informacije o vremenskim odrednicama za prijavu, finale i izbor pobednika možete pronaći na ovom linku.

Podsećanja radi, kompanija Mascom je pre nekoliko meseci pristupila formiranju fonda „OstaniKreativan – StayCreative“ u saradnji sa britanskom izdavačkom kućom The state51 Conspiracy. U tom smislu, otvaranje konkursa „EKV: TVOJA PESMA“ je još jedan istup kompanija Mascom i Tin Drum Music sa jedinom namerom – da pomognu i pospeše muzičku kreativnost u svetlu krize izazvane globalnom pandemijom.

Prijavite se:

 

Ostale vesti

Sve vesti