6. Maj 2022.

Kompilacija Madonninih klupskih hitova dostupna u Srbiji

Madonna će još jednom biti zabeležena u analima istorije popularne muzike, ovoga puta kao jedini umetnik koji je imao pedeset pesama na broju jedan američke klupske top liste.

(Autor fotografije: George Holz)

 

Tim povodom, polovinom jula, biće objavljena kompilacija „Finally Enough Love“  i to u dve verzije. Ovim izdanjem počinje realizacija dugoročnog dogovora između Madonne i Warner Musica, koji je ozvaničen krajem prošle godine.

Na prvoj verziji (na CD-u ili duplom vinilu) ove kompilacije naći će se šesnaest najuspešnijih klupskih remiksa. Većina njih je svojevremeno objavljeno ali u malom tiražu a pojedini nikada do sada nisu zvanično bili dostupni na nekom nosaču zvuka.

Najodaniji Madoninni fanovi će biti oduševljeni proširenom varijantom koja, pod nazivom „Finally Enough Love: 50 Number Ones“, sadrži čak pedeset raritetnih verzija/remiksa pedeset Madonninih najvećih hitova. Ova verzija je dostupna u trostrukom deluxe CD formatu.

U susret šezdeset četvrtom rođendanu Madonna će sa fanovima podeliti deo svog skrivenog muzičkog blaga. Kompilacija „Finally Enough Love“ dolazi u trenutku kada se Madonnin katalog u velikom stilu vraća na striming servise i kada mlađa publika upoznaje impresivnu karijeru jedne od najuticajnijih pop umetnica dvadesetoga ali i dvadeset prvog veka.

MASCOMSTORE vam u pretprodaji omogućava da jednu od dve ponuđene verzije ovog izdanja poručite po 20% nižoj ceni i prvi dobijete na kućnu adresu!

 

Ostale vesti

Sve vesti