15. Maj 2020.

Još jedan snimak sa koncerta Ivana Jegdića

Tokom velikog beogradskog koncerta održanog u punoj sali Božidarca početkom marta, Ivan Jegdić je izveo i pesmu „Ne budi me“. Zahvaljujući snimku sa ovog događaja, pružamo vam priliku da osetite uzbuđenje koje je vladalo tokom koncerta.

 

Nizom atraktivnih singlova, Ivan Jegdić je otpočeo svoju karijeru na najbolji mogući način. Vrlo brzo se posvetio koncertnom izvođenju i nastupima u pratnji kompletnog benda. Tokom tih sešna publika je u prlici da čuje i neke nove Ivanove pesme. Nakon objavljenog koncertnog video snimka sa izvođenjem singla „Bolji čovek", Mascom vam predstalja još jednog favorita sa Jegdićevih nastupa.

Na velikom beogradskom koncertu održanom u punoj sali Božidarca početkom marta, Ivan Jegdić je izveo i pesmu „Ne budi me“. Zahvaljujući snimku sa ovog događaja, pružamo vam priliku da osetite uzbuđenje koje je vladalo tokom koncerta.

Ivan kaže da je pesma nastala u „štimu“ koji je miljama udaljen od standarda, da je vrlo rado izvodi, kao i da je već snimio studijsku verziju pesme.

„Uveliko radim na albumu. Na seriji koncerta koja se sticajem okolnosti prekinula baš koncertom u Beogradu, izvodili smo i neke od neobjavljenih pesama. Pesmu "Ne budi me" do sada verovatno niste čuli. Nadam se da će vam se dopasti.“

Premijera videa zakazana je za danas (petak, 15. maj) u 19 časova na Mascom YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti