21. april 2022.

Ivona objavljuje pesmu „Ponovo“

Nakon uspeha na takmičenju „PZE“ Ivona je spremila novi singl.

(Autor fotografije: Igor Zečević)

 

Na nedavno završenom takmičenju „Pesma za Evroviziju“ jedno od zapaženijih nastupa imala je Ivona Pantelić – Ivona, koja je otpevala pesmu „Znam“. Egzotičnog izgleda i raskošnog glasa Ivona nikog nije ostavila ravnodušnim.

Nakon nekoliko ličnih drama odlučila je da se upravo nakon ovog takmičenja posveti sopstvenoj karijeri. Tako dolazimo do novog singla pod nazivom „Ponovo“:

Sećam se da je bio kraj avgusta 2020. godine i da mi baš nije bio dan. Da ne bi baš i noć potpuno izgubila smisao, uputila sam se u studio kod svog druga i producenta Nikole Perišića, jedino mesto pored moje sobe u kojoj gubim pojam o vremenu, sećam se da sam samo htela da se izgubim. Preslušavali smo neke bitove sa YouTubea i sa jednim smo se oboje hipnotisali. U hipnozi sam osmislila melodiju i sećam se da sam u krug pevala „I’m so sad, I’m so sad for us“… Posle par sati sam otišla kući da pišem dok sam još uvek imala inspiraciju. Kad sam shvatila da sviće, prestala sam da pišem, pogledala u papir i videla da imam skoro gotovu pesmu. Sve što sam iskusila – haotično raspoređeno u rimi,“ objasnila je Ivona.

Pesma je čekala pravi trenutak za objavljivanje novog singla, što je upravo prolećna sezona. Pod okriljem izdavačke kuće Mascom, Ivona objavljuje pesmu „Ponovo“. O inače očekivanom životnom/ljubavnom izazovu Ivona piše neobično i neuhvatljivo. Tekst je prožet hipnotičkom melodijom koja je upakovana u skladnu i neodoljivu pop pesmu.

Video spotom smo želeli da predstavimo lične faza kroz atmosferu i estetiku (nevinost – toksičnost – suočavanje – bol – oslobađanje ). Izgleda da mi je „22“ zaista blizak broj po mnogo čemu. Pesma napokon, posle toliko vremena izlazi baš 22.04.2022. Ne očekujem ništa niti imam ideju kako će biti shvaćena. Ona je moj izraz, nešto sto sam u tom trenutku pravila za sebe, zbog sebe ali sam želela da taj deo podelim i sa vama. Ovo je pesma za one sa dušom, za one sa temperamentom, za ljubavnice i poetičare.“

Ivonina nova pesma „Ponovo“ je od 22. aprila dostupna svim striming servisima a video pogledajte na Mascomovom YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti