14. Oct 2021.

Hit iz serije „Squid Game“

Inspirisan društvenom igrom „Red Light, Green Light“, istoimeni globalni hit singl karakteriše dinamičan haus bit, praćen euforičnim vokalnim semplom i vrištećom sintisajzer deonicom. Nakon što se mogla čuti u okviru epizode serijala „Squid Game“, postala je TikTok fenomen!

Globalno najpopularnija serija u ovom trenutku je „Squid Game“. Ovo južnokorejsko televizijsko ostvarenje osvojilo je svet i postalo najuspešnija Netflixova serija ikada.

U jednoj od epizoda može se čuti pesma „Red Light, Green Light“, projekta Squid Kids X 71 Digits, koja je viralno okupirala društvene mreže i striming servise. Nakon što se mogla čuti u okviru epizode pomenutog serijala, postala je TikTok fenomen sa preko dva miliona snimljenih video sadržaja u kojoj je iskorišćena.

Pesma je objavljena pod okriljem renomiranog dance/EDM lejbla Spinnin’ Records. Inspirisana je društvenom igrom „Red Light, Green Light“. Karakteriše je dinamičan haus bit, praćen euforičnim vokalnim semplom i vrištećom sintisajzer deonicom.

Singl „Red Light, Green Light“ beleži fenomenalan broj slušanja na svim striming servisima u Srbiji.

Preporučujemo da pesmu uvrstite na vaše plejliste.

 

Ostale vesti

Sve vesti