10. mart 2023.

Grupa Keni nije mrtav u novom singlu

Izvrsnu saradnju koju naša kuća ima sa mladim i talentovanim momcima iz benda Keni nije mrtav nastavljamo objavljivanjem pesme „Pod tvojim prstima“, novim singlom koji će definitivno postati hit prolećne letnje sezone.

(Autor fotografije: Radmila Jeremić)

To potvrđuje veliko interesovanje slušalaca jer je pesma u radijskoj (pret)premijeri beleži veliki broj rotacija. Aktivnošću benda na društvenim mrežama teren je pripremljen za pesmu koja će vas apsolutno osvojiti!

Muzika benda Keni nije mrtav je u potpunom skladu sa svetskim trendovima pa ih često nazivaju srpskim Måneskinom. Muzička kritika ih povezuje sa grupama kao što su Panic! at the Disco, Muse, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Obojeni program…

Novi singl „Pod tvojim prstima“ donosi zaokret u zvuku grupe. Nemirni pankerski duh osvežen je uticajima i muzikom koju bend sluša poslednjih godina. Mnoge će iznenaditi upliv u elektro pop ali rep muziku.

Odlično smo se zabavljali i uživali u svemu što smo radili poslednjih meseci. Kada ljudi u svojoj svakodnevnici stave slušalice u uši želimo da to isto osete. Takođe, želja nam je da se sretnemo i ludujemo na koncertima i festivalima,” poručuju Keniji.

Pesmu prati i atraktivan video spot koji je režirao Arsenijem Slavićem koji možete pogledati na Mascomovom YouTube kanalu. Pesma je od 10. marta dostupna na svimn striming servisima. Bend planira konecerte po svim većim gradovima u Srbiji a pvi je zakazan za 25. mart u beogradskom klubu Zappa Baza.

 

 

Ostale vesti

Sve vesti