16. Oct 2020.

Grupa Keni nije mrtav je objavila prvi singl

Kompanija Mascom je ponosna što je u mogućnosti da sa vama podeli uzbuđenje povodom objavljivanja prvog zvaničnog singla naših najmlađih potpisnika.

 

Bend Keni nije mrtav važi za jedan od najmlađih aktivnih pank rok sastava u Srbiji. Jedan je od retkih bendova koji je, umesto singlovima, rešio da intenzivnom koncertnom sezonom otpočne svoju karijeru sa više od pedeset nastupa tokom 2019. godine i upečatljivim startom 2020.

Tokom ove godine bend je upriličio niz sjajno posećenih nastupa u Srbiji i regionu. Upravo je objavio prvi zvanični singl „Venecijaneri“. Reč je o pesmi koja je koncertni favorit publike tokom prethodnih godinu dana.
 
Grupa Keni nije mrtav je u fazi kreiranja i usnimavanja debi albuma, a shodno novonastaloj situaciji i kako je njihova koncertna turneja odložena, Keniji su odlučili da izlazak prvog zvaničnog singla pomere za oktobar 2020. godine.
 
„Sticajem okolnosti sačekali smo nešto duže na izlazak prve zvanične pesme. Sa singlom „Venecijaneri“, uz još par pesama, otpočinjemo pripreme za snimanje debi albuma,“ izjavili su članovi benda.
 
Izdavačka kuća Mascom vam predstavlja „Venecijanere“, prvi singl benda Keni Nije Mrtav, koji potpisuje producentski tim – Dejan Vučković i snimatelj Goran Antović. Keniji su miljenici nove koncertne publike i uspešno kombinuju pank rok sa raznim drugim formatima muzike, od popa do elektronike pa čak i džeza.
 
Kompanija Mascom je ponosna što je u mogućnosti da sa vama podeli uzbuđenje povodom objavljivanja prvog zvaničnog singla naših najmlađih potpisnika.
 
Premijera videa za singl „Venecijaneri“ zakazana je za danas (16.10.) u 18 časova na Mascomovom YouTube kanalu.

 

 

 

Ostale vesti

Sve vesti