22. jul 2021.

Grupa Iron Maiden je objavila novi singl

Fanovi hard roka i hevi metal zvuka su u delirijumu! Legendarni sastav Iron Maiden će u septembru objaviti sedamnaesti studijski album „Senjutsu“ (u slobodnom prevodu sa japanskog izraz znači „taktika i strategija“).

(Autor fotografije: John Mcmurtrie)

 

Po rečima frontmena benda, Brucea Dickinsona, pesme su nastale tokom prošlogodišnjeg zatvaranja zbog globalne pandemije. Tada je grupa morala da prekine svetsku turneju. O albumu je Dickinson rekao sledeće:

„Svi smo zaista uzbuđeni zbog ovog albuma. Snimili smo ga početkom 2019. godine tokom pauze koju smo imali sa turnejom „Legacy“. Naravno da je pandemija učinila da se stvari oduže. Pesme su veoma raznovrsne, a neke od njih i prilično dugačke. Takođe postoje jedna ili dve koje prilično odudaraju od našeg uobičajenog stila. Želeli smo da fanovima sada, posle svega, pružimo nešto potpuno novo. Mislim da će obožavaoci Maidena biti iznenađeni – nadam se na dobar način!“

Animirani lik Eddiea, čuvene maskote benda, predstavljen je na omotu i video spotovima takođe u novom izdanju. Na zajedničkom konceptu novih crteža i animacije, radili su Brucea Dickinson i dva bivša izvršna direktora studija Pixar.

MASCOMSTORE vam pruža priliku da pre svih poručite novi album grupe Iron Maiden u tri verzije – trostruki vinil, duplo deluxe CD izdanje ili digipak CD. Poručite u preorderu uz sniženu cenu i besplatnu isporuku!

 

 

Ostale vesti

Sve vesti