Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
10. april 2019.

Duo Sixth June na EXIT festivalu

Mascomovi ekskluzivci, duo Sixth June, nastupiće na ovogodišnjem festivalu Exit, kao deo koncertne ponude na Fusion bini.

Duo koji čine Lidija Andonov i Laslo Antal. Oboje žive i rade na relaciji Beograd-Berlin. Lidija je rođena beogradjanka, Akademiju umetnosti završila je u Novom Sadu. Laslo je filmski umetnik i dizajner rođen u Subotici. Njihova muzika inspirisana je postnovotalasnim zvukom osamdesetih prošlog veka. Sint pop estetika grupe Sixth June osvojila je nemačko tržište kroz izdanja za kuću Mannequin Records. Za berlinski label aufnahme + wiedergabe izdali su album "Virgo Rising" 2017. i "Without" a sign 2018. godine. Promociju albuma "Virgo Rising" imali su u čuvenom berlinskom klubu Berghain. Novi album, do kraja godine, objaviće Mascom. Bend ima izuzetnu fan bazu u Nemačkoj i ima internacionalnu karijeru. Nastupaju u prostorima čiji su kapaciteti hiljadu i više posetilaca. Svoju muziku bazično izvode na engleskom uz nekoliko pesama na srpskom jeziku. Duo Sixth June nastupiće ove godine na Exitu i to na Fusion stageu, po veličini drugoj festivalskoj bini.

Exit će ove godine biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi pod sloganom „Exit Tribe“. Najveći festival u ovom delu Evrope i višestruki dobitnik nagarde u kategoriji „Najboji evropski festival“, prezentuje spektakularan izbor etabliranih muzičara, kao što su: The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Tom Walker, Jeff Mils i drugi.

Ostale vesti

Sve vesti