Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
11. januar 2018.

Dua Lipa „ponovo napada“

22-godišnja zvezda koja je prošle godine sprovela „muzički desant“ na svet i osvojila ga naprečac hitom „New Rules“, kojim nas je naučila da ne treba da se javljamo na telefon dečku koji nas je ostavio jer se javlja samo zato što „sam i pijan“. Posebnu draž dao je čisto feministički spot, koji je zabeležio više od milion pregleda na YouTube servisu.

Novom pesmom, „IDGAF“ ( „I don’t give a f***“) i tizerom koji je objavljen juče, pokazala je da je spremna da – da se izrazimo omiljenom frazom stranih ( a sve češće i domaćih novinara) „sruši internet“. U dva kadra novog spota koja je okačila na društvene mreže, vidi se da je – ponovo – okružena devojkama ( sve popularniji „girl squad“, koji je proslavila Tejlor Svift). Iako spot nije baš nastavak „New Rules“, koncept osnaživanja žena je jasno prisutan i u ovom videu – jedina razlika je što devojke nisu u kupaćim kostimima i negližeima već u odelima. Dakle, još moćnije. Kako je sama Dua objasnila, video prikazuje „borbu između jače i slabije strane svake devojke gde je rezultat saznanje da je ljubav prema sebi samoj ono što pomaže da prevaziđeze sve negativne stvari koje vam se nađu na putu“. 

Dua je nedavno najavila da je počela da radi na svom drugom albumu, koji trenutno priprema na Jamajki. Takođe, prošle nedelje je zvanično objavljeno da će njena nova pesma „High“ naći na saundtreku za poslednji deo globalnog filmskog fenomena „Pedeset nijansi“... 

Ostale vesti

Sve vesti