Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
3. avgust 2018.

Bazzi i Camila Cabello - saradnja iz snova

Jedan od najuspešnijih debitanata prošle godine, Bazzi, udružio je snage sa superzvezdom Camilom Cabello i u pesmi; nakon što joj se pridružio na njenoj severnoameričkoj turneji “Never Be The Same”.

“Raditi sa Camilom je stvarno kul jer ima vajb sličan onom koji ja želim da prenesem. U pesmi se pomalo oslanjam na nostalgiju osamdesetih godina, koja stvara posebno iskustvo… Mislim da je ona zaista uspela da ‘uhvati’ taj duh i jako sam srećan što će ljudi moći da čuju taj naš zajednički momenat”, objašnjava Bazzi.

 Trenutno najaktuelnija ( i najatraktivnija) ženska pop zvezda Camila Cabello ( koja top listama dominira pesmama “Havana” i “Never Be The Same”) kaže da joj je Bazzi pažnju privukao dok je u bekstejdžu pevušio svoje hitove. “Što sam više slušala ‘Beautiful’ to sam bila više zaljubljena u tu pesmu i nakon nekoliko nedelja, tokom slobodnog dana koji smo imali između nastupa, otišla sam u studio i napisala jednu strofu za tu njegovu pesmu. Trenutno mi je to jedna od najomiljenijih pesama i nadam se da će se ljudima svideti onoliko koliko i meni”.  

 Inače, Bazzi je nedavno nominovan za 2018 MTV Video Music Award kao “Best New Artist” a celu godinu je proveo na svojoj “COSMIC” turneji, kao gost na pomenutoj Camilinoj tureniji a u avgustu će biti specijalan gost na evropskom delu turneje Justina Timberlake-a “Man of The Woods”.

Ostale vesti

Sve vesti