12. april 2022.

Aleyne Tilki poručuje – Uzmi ili ostavi

Aleyna se fokusirala na internacionalnu karijeru i u narednom periodu možemo očekivati kompletan album na engleskom jeziku. Rezultat predanog rada je i novi singl „Take It or Leave It“

Aleyna Tilki je karijeru započela sa četrnaest godina takmičeći se u šou programu The Voice. Vremenom je ova pevačica stekla status super zvezde u Turskoj i postala prva pevačica u svojoj zemlji koja je sakupila milijardu pregleda na YouTube kanalu.

Debitantski internacionalni singl „Retrograde“ Aleyne Tilki, objavljen prošle godine, potpisali su Dua Lipa Diplo, King Henry, Sarah Hudson, Clarence Coffee Jr. i Jr. Blender. Pesma je ispraćena hvalospevima od strane publike koja je posvećena dens muzici širom Evrope kao i atraktivnim remiksima (Galantis i Vintage Culture).

Aleyna se fokusirala na internacionalnu karijeru i u narednom periodu možemo očekivati kompletan album na engleskom jeziku. Rezultat predanog rada je i novi singl „Take It or Leave It“ koji je objavljen 15. aprila. Za potrebe ove pesme Tilki je oslobodila svoj buntovnički duh, shodno takvoj atmosferi napravila je iskorak koketirajući sa pank-pop muzikom.

 

Ostale vesti

Sve vesti