Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
31. decembar 2018.

Album Električnog Orgazma „Gde smo sad?“ proglašen za najbolje domaće rokenrol izdanje u 2018.!

Po izboru novosadskog Dnevnika, ovo izdanje Mascom izdavačke kuće proglašeno je za najbolje kada su u pitanju alternativna ostvarenja u odlazećoj godini. Kako je navedeno, album je „već na prvo slušanje “žigosan” kao dostojan naslednik predaka“.

Da podsetimo, "Gde smo sad?" je dvanaesto studijsko izdanje benda, a naziv i koncept albuma već su nagovestili singlovi "Bio sam loš", "Kamerom snimam sve", "Istok zapad sever jug", "Bila si kao san" i naslovna numera "Gde smo sad?" Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer, kako Gile kaže, isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Iza projekta "Gde smo sad?" stoji vrhunska ekipa. Produkciju albuma potpisuje Toni Jurij sa kojim je grupa sarađivala na albumima: "Lišće prekriva Lisabon" (1982), "Les Chansones Populaires" (1983) i "Kako bubanj kaže" (1984). Muziku su pisali Branislav Petrović Banana, Ljubomir Đukić Ljuba i Gile dok je tekstove, kao i obično, pisao Gile. Blagoje Nedeljković Pače i Zoran Radomirović Švaba priključili su se i odsvirali sjajno svoje deonice.

"Veoma smo zadovoljni ovim albumom. Radili smo na njemu više od pet godina. Zadovoljni smo i ponovnom saradnjom sa kućom Mascom, s kojom smo ranije radili na albumima 'Breskve u teškom sirupu' i 'New Wave'", dodao je Gile po izdanju albuma.

Ostale vesti

Sve vesti