9. septembar 2022.

„Zbunjena“ Minelli 

Nakon veoma uspešne sezone, pune festivalskih nastupa i uspešne saradnje sa jednim od najpoznatijih svetskih disk-džokeja R3HAB-om, Minelli objavljuje novu pesmu pod nazivom „Confused“.

Svojim hitovima „Rampampam“ i „MMM“ pevačica rumunskog porekla Minelli je osvojila čitavu Evropu. Oba singla su u Srbiji zauzela visoke pozicije što se tiče radio emitovanja, preuzimanja i preslušavanja na striming servisima.

Nakon veoma uspešne sezone pune festivalskih nastupa i uspešne saradnje sa jednim od najpoznatijih svetskih disk-džokeja R3HAB-om, Minelli objavljuje novu pesmu pod nazivom „Confused“. To je ujedno njen treći singl u ovoj godini. Pesma je nastala je tokom Minellinog boravka u Švedskoj na jednoj od mnogih internacionalnih muzičkih sesija na kojima je učestvovala kao artist i autor.

„Dok sam boravila u Švedskoj upoznala sam dve izuzetne osobe koje su mi pomogle da zajedno napišemo pesmu o trenutku koji smo verujem svi iskusili barem jednom u životu. To su oni momenti u kojima vas voljena osoba zbuni ponašanjem pa ne znate koju odluku da donesete – da li da odete ili da ostanete,“ izjavila je Minelli opisujući svoj novi singl.

Pesmu „Confused“ zajedno su dakle napisali i producirali Minelli i veoma talentovani duo iz Švedske koji čine Oliver Landin i Hanna Lilliecreutz.

 

Ostale vesti

Sve vesti