17. jul 2020.

„Pogledi“ mame novim zvukom

Novi singl „Pogledi“, zagrebačkog repera Khana, od danas je dostupan na svim striming servisima.

 

Zagrebački reper Khan (Matija Gečević) dobro je poznat regionalnoj hip-hop publici. Od početka dvehiljaditih vrlo je angažovan na hrvatskoj rep sceni što je kulminiralo debi albumom „Krv, znoj i suze“ (2007).

Ubrzo je stekao reputaciju talentovanog i ubitačnog hiphopera, što je dokazao internacionalnim izdanjem „Balkan Way“ koje je snimljeno u Las Vegasu.

Važne stavke u Khanovoj diskografiji su objava albuma „Skhandal“ i odlazak na turneju u okviru koje je Khan nastupio u 17 gradova u Hrvatskoj. Od 2015. godine do danas Khan se fokusirao na producentski rad u studiju. Ovog leta posvetio se sopstvenim pesmama a njihovo objavljivanje najavljuje fantastičnim novim singlom.

Pesmom „Pogledi“ Khan je pružio podršku regionalnoj platformi za razvoj urbane kulture, etiketi Honey Money Gang na čijem YouTube kanalu već možete pogledati video za ovaj singl.

Pesma je izazvala odličnu reakciju publike. „Pogledi“ mame novim zvukom, na koji moji fanovi nisu navikli. U pripremi je još mnogo pesama i spotova. Planiram da budem mnogo aktivniji narednih meseci,“ rekao je Khan povodom izlaska novog singla.

Pesma „Pogledi“ od danas je dostupna na svim relevantnim striming platformama, kao digitalno izdanje.

 

 

Ostale vesti

Sve vesti