21. jun 2024.

„Gori grad“ novo izdanje etikete HMG

Uvaženi regionalni rep, hip-hop label Honey Money Gang (HMG) je objavio povratnički singl beogradskog reprera.

Vojin (Todorović), u reperskim krugovima nekada poznat pod pseudonimom Neafirmisan, gradio je karijeru kroz battle rap. Tokom svojih ranih dvadesetih učestvovao je na turnirima širom bivše Jugoslavije.
Nakon nekoliko godina pauze i angažovanja u glavnom u svetu beatmakinga, Vojin je komponovao za druge izvođače. U tom periodu nastali su prvi solo radovi

„Singl „Gori grad“ je zapravo doživljaj noćnog života Beograda, sa svim manama i vrlinama, iz perspektive osobe koja je u kasnim dvadesetim godinama i u prelaznoj životnoj fazi. Aludira na spremanje pred izlazak u grad, zagrevanje i provod tokom radnih dana,“ izjavio je Vojin.

Pesma zvukom asocira na period ranih dvehiljaditih sa tvrdo odrepovanim strofama i melodičnim refrenom. I muziku i tekst potpisuje Vojin a video je režirao Nemanja Aritonović Arrie. Vojina planira da u budućnosti pravi fuziju žanrova koju će činiti klasičan rep, melodični refreni, danchall, pop pa čak i tech house.

Vojinova pesma „Gori grad“ je od 21, juna dostupan na svim striming servisima a video pogledajte na Honey Money Gang YouTube kanalu.

 

Ostale vesti

Sve vesti