Mascom klub vas nagrađuje!

Saznajte kako
24. Maj 2019.

Danas izlazi "Bolji čovek"

Od danas putem svih digitalnih platformi možete doći do pesme „Bolji čovek“ Ivana Jegdića.

Skrećemo vam pažnju na ovu izuzetnu pesmu čija pojava već duže vreme fascinira javnost. Na Ivanov autorski debi odreagovao je čitav region.
 

„Nova kantautorska senzacija iz Beograda“ (glas.ba)

„“Bolji čovek“ Ivan Jegdić: O ulici, trepu i muzici koja pomaže ljudima“ (Ana Kalaba, noizz.rs)

„Kada ogolite njegovu muziku od svih tehničkih aspekata i promišljanja o "savremenosti", one suštinski proizilaze iz bazične kantautorske (singer-songwriter) tradicije i predstavljaju autora koji jednostavno - ume da napiše pesmu.“ (Nikola Marković, espreso.rs)

Eskalacija novokomponovanog trap zvuka – koji je u Srbiji nastrano ukršten sa folkom – biva, sporadično, presečena muzikom osvešćenih mladih autora. Oni u svom stvaralaštvu postavljaju granice koje ne prelaze; njihov izraz je izuzetno komunikativan, jasan i čist.“ (trecisvijet.com)

Samo volja je bitna za napredovanje!“ (Vladimir Dolapčev, famoza.net)


Ivan Jegdić, mladi beogradski autor, svoju muzičku karijeru započinje skromno, dobijajući licencu za nastupe u Knez Mihailovoj ulici i pevajući svoje omiljene numere uz gitaru. Njegovo stvaralaštvo vrlo lako pretače epske motive tekstova u savremene bitove, uz gitaru i opojan glas. Pesme je delio sa fanovima preko svog YouTube kanala, a vremenom je na njegovom kanalu osvanuo i "Bolji čovek". Verovatno ni sam nije bio svestan da će, za samo nekoliko meseci, imati preko 200 hiljada pregleda i 4 hiljade pretplatnika na kanalu.

Ivan će nastupiti kao gost na prvom od tri koncerta "Rezidentura" beogradskog sastava irieFM (5, 6. i 7. juna, Kombank dvorana, ulaz iz Čavketovog prolaza).

Ubeđeni smo da će vas glas, temperament, Ivanov senzibilitet i evidentan kvalitet, pridobiti i zauvek vezati za momka koji je pokupio najbolje od nove sevdalinke, američkog trapa, neo soula, pa sve do indi roka i ambijentalne elektronike.


Ivan Jegdić - Bolji čovek https://smarturl.it/ivanjegdic

Ostale vesti

Sve vesti