31. decembar 2021.

„Cigging“ – najbolja pesma u 2021. godini!

Pratioci Mascomovog YouTube kanala su izabrali „Mascom hit 2021“.

(Autor fotografije: Renato Miškolci)

 

Izbor najbolje pesme među Mascomovim izdanjima je ovog puta bio prilično napet, jer je nekoliko pesama ostalo u užem krugu i sve su pretendovale na pobedu. Već nekoliko godina unazad svaka objavljena pesma sa Ajs Nigrutinom bila je potencijalni hit godine ili je na kraju osvojila tu laskavu titulu.

Ove godine je pesma „Cigging“ bila pretendent na to mesto jer je pored aktera, najboljih hiphopera u regionalnim okvirima – benda Prti Bee Gee i pomenutog Ajsa – predstavila i odlučnu pesmu koja je inspirisana old shchool klasikom grupe Sugar Hill Band.

Cigging“ je tako postao „Mascom hit 2021“ i definitivno pesma koja će biti deo svake novogodišnje plejliste.

Na korak do pobede bili su Keni nije mrtav kao i Ivan Jegdić što sugeriše na promenu odnosa snaga ljubitelja repa i klasičnog rokenrola. Biće zanimljivo videti šta će nam, u tom smislu, doneti naredna godina.

Zahvaljujemo se pratiocima našeg YouTube kanala koji su pokazali veliko interesovanje i glasanjem pružili bezrezervnu podršku svojim omiljenim izvođačima.

Skrećemo vam pažnju na novogodišnju ponudu Mascom YouTube kanala, posebno na „Mascom top 30“ listu sa izborom najboljih video spotova u 2021. godini kao i ponoćni miks Davida Guette uživo iz Abu Dabija.

Želimo vam zdravu, srećnu i uspešnu 2022. godinu!

 

Ostale vesti

Sve vesti