26. novembar 2021.

„Black Friday“ i „Cyber Monday“ u MASCOMSTORU

Svi zaljubljenici u muziku i kolekcionari ploča već znaju gde da potraže svoja omiljena izdanja na specijalnom popustu tokom akcija „Black Friday“ i „Cyber Monday“!

 

U periodu od 26. do 29. novembra očekuje vas fantastičan izbor LP i izdanja na CD-u u radnjama MASCOMSTORE (Čumić, Ušće, Delta, Galerija) i našoj onlajn prodavnici mascom.rs. Tokom akcija na popustu od 20% su svi artikli osim onih koji su već sniženi ili su već na akcijskom popustu.

Ove godine akcija „Cyber Monday“ (u ponedeljak 29.11.) odnosiće se kako na onlajn radnju mascom.rs tako i na asortiman izdanja u MASCOMSTORU (Čumić, Ušće, Delta, Galerija).

U ponudi je selekcija izdanja najatraktivnijih muzičkih stranih i domaćih izvođača: Led Zeppelin, Whitesnake, Pink Floyd, Prince, Madonna, Ariana Grande, Taylor Swift, Eva Braun, Bad Copy, Beogradski sindikat, Vlada Divljan & Old Stars Band,  Električni orgazam, Disciplin A Kitschme…

Posetite nas – MASCOMSTORE (Čumić, Ušće, Delta, Galerija) ili mascom.rs i ostvarite „Black Friday“ i „Cyber Monday“ popust od 20%.

 

Ostale vesti

Sve vesti